Lediga jobb: Chaufförer/Operatörer - Tillsvidare

Norva24 Miljöhantering har en fortsatt stark tillväxt genom ständigt ökad efterfrågan vilket innebär fler kunder, utökat geografiskt område och behov av fler medarbetare. Vi har nu fått fler entreprenader och söker chaufförer/operatörer med placering i Kristianstad eller Glimåkra samt Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu chaufförer/operatörer till våra olika tjänster, slamsugningsbilar, spolbilar och vacuum- torrsugningsbilar (Jumbo). Kunderna är allt från kommuner och företag till privatpersoner. Arbetet utförs självständigt men du ingår i ett team på cirka 25 chaufförer/operatörer. Arbetstiden är dagtid, men beredskap kan på sikt komma att ingå i ditt arbete. Vårt verksamhetsområde är östra Skåne, västra Blekinge och Kronobergs län.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i Öllsjö utanför Kristianstad och i Växjö.

Din bakgrund
För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är CE-kort, ADR, Säkerhet på väg och Heta arbeten. Vi ser det som meriterande om du har kompetens inom bygg, anläggning, VVS eller liknande.

Som person är du kreativ och gillar ett fysiskt krävande arbete. Du är serviceinriktad, självständig och sätter alltid kunden i fokus.


Har du frågor ang. tjänsten, kontakta VD, Mikael Persson tfn:044-780 19 51 eller e-mail: mikael.persson@norva24.se.

Skicka din ansökan senast 2022-01-16 till mikael.persson@norva24.se. Märk din ansökan med ”Tillsvidare”. Välkommen med din ansökan!